Iščupala mu testis, a on joj oprostio: Svaki brak ima uspona i padova

rumuni testisi

Jedna pomahnitala Rumunka u naletu bijesa iščupala je suprugu testis, a samo dan kasnije grlila je i tješila muža ispred TV kamera. Novinari lokalne televizije stigli su u bolnicu u Vaslui s nadom da će snimiti nastavak rata između supružnika, ali na kraju ih je zaljubljeni par dočekao nasmiješen i razdragan. Što se dogodilo kobnog jutra ostaje pomalo nejasno, budući da supružnici imaju malo drukčije verzije priče.

Prvo se raspričala gospođa Marinela koja nije poricala svoje zlodjelo.

– Ionel je radio cijeli dan, ali umjesto s plaćom, kući se vratio s bocom vina. I već je bio pijan. Cijelu noć je palio drva kako bi se zagrijao, a ja sam cijelo vrijeme nastojala izbjeći incident i šutjela. Međutim, ujutro kad sam ga probudila i rekla mu da ide na posao, počeo je urlati ‘da mu ne naređujem i da nestanem’. Rekla sam mu da on nije nikakav muškarac i uhvatila za testise, a on je sam krenuo u ‘rikverc’. Nisam ja kriva što se povukao – rekla je Marinela nadajući se da će malo leda na osjetljivom dijelu tijela riješiti njegovu muku, ali Ionel je znao da je problem malo veći. Odmah je nazvao hitnu pomoć.

– Lice mu se potpuno promijenilo kada je shvatio da mu je nešto iščupano, ali nije urlikao…

Ionel je u bolnici odmah operiran i dobro se oporavlja…

– OK sam, svi ponekad radimo greške. Sve joj opraštam, svaki brak ima uspona i padova – rekao je unesrećeni muškarac koji je također opisao što se događalo dan ranije…

– Trebao sam donijeti cvijeće, ali zaspao sam…

https://www.youtube.com/watch?v=N03ddHas37Y