Istetovirao lice i odsjekao uši da bi izgledao kao papagaj

ted44444

Jedan muškarac je odsjekao uši u pokušaju da izgleda kao njegovi kućni ljubimci papagaji, a sada je u potrazi za hirurgom koji bi mu umjesto nosa napravio kljun.

Ted Richards (56) opsjednut je svojim ljubimcima, tako da je u čast njima istetovirao oči i lice.

ted1

Ovaj ekscentrični ljubitelj životinja ima 110 tetovaža, 50 pirsinga i razrezan jezik, a uši su mu uklonjene nakon operacije koja je trajala šest sati.
I oduševljen je svojim novim izgledom.

– Izgledam sjajno i to je najbolja stvar koja mi se dogodila. Sretan sam i ne mogu prestati da se gledam u ogledalo. Želim da izgledam kao moji papagaji što je više moguće, ispričao je Richards koji je priznao da je godinama nosio dugu kosu kako bi prekrio uši.

ted

– U školi su me uvijek zadirkivali zbog mojih velikih ušiju, ali to nije razlog zašto sam ih odsjekao.

Priznao je da neće stati na ovome što je do sad uradio sa svojim izgledom, te da mu se sviđa ideja da ima kljun, pa je u potrazi za hirurgom koji će mu to napraviti.

ted2

Richards živi u Hartcliffu u Bristolu sa četiri papige, iguanom i pit-bullom. Čak ima i djevojku – 31-godišnju Suzannah. Međutim, zbog svojih čudnih sklonosti više ne govori ni s kim iz svoje porodice i ima samo dva prijatelja.

– Suzannah i ja se selimo u Brighton. Njoj se sviđaju moje tetovaže i ona se podvrgnula promjeni izgleda. Ona, također, ima nešto što ja nikad neću moći imati -djecu. Moja bivša nije željela djecu pa sam uradio vazektomiju, ali Suzammah ima djecu od deset i šest godina, rekao je Richards.