Istraživali napuštenu zgradu pa pronašli jezive poruke (VIDEO)

kuca

Ekipa koja vodi YouTube kanal Hell on Earth bavi se istraživanjem napuštenih zgrada koje nerijetko izgledaju jezivo, ali ono što su doživjeli u jednoj od svojih ovogodišnjih pustolovina zaista je izgledalo kao prizor iz horora.

Urbani istraživači, kako sami sebe nazivaju, ušli su u napuštenu zgradu koja je navodno pripadala američkom ministarstvu obrane, a tamo su ih odmah dočekale jezive poruke.

“Umri”, stajalo je na ulazu, a zatim su naišli i na natpis: “Nemoj ići gore”, što njih, naravno, nije zaustavilo pa su se popeli na kat zgrade.

“Previše ptica”, bila je sljedeća poruka, a onda su skužili da je zgrada preplavljena mrtvim golubovima. “Upozorio sam te”, bio je također jedan od jezivih natpisa.

Njihovu noćnu avanturu prekinuli su zaštitari koji nisu bili previše oduševljeni što su ih zatekli u zgradi pa su pozvali policiju. Dok su čekali policiju, ekipa kanala Hell on Earth upitala je zaštitare zašto u zgradi ima toliko mrtvih golubova. “Ukleta je”, odgovorili su oni kratko.

Jedan od istraživača, Mark Lloyd za Unilad je otkrio da ipak nije povjerovao zaštitarima kako je zgrada ukleta, no priznao je da je to bilo jedno od najstrašnijih mjesta na kojima su ikad bili. “Ovo mjesto je bilo jezivo na jedan sasvim drugi način, još se pitamo tko je pobio sve te golubove”, rekao je.