Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istukla supruga inspirisana filmom “50 nijansi sive”: Svi mi se smiju

grey-m_3475200b

Bogati poduzetnik iz Engleske misli da je postao predmetom podsmjeha nakon što je njegova djevojka u spavaćoj sobi započela “seks akciju” po uzoru na film “50 nijansi sive” zbog koje je morao pozvati hitnu.

Jamesa Austina (57) njegova je zaručnica i majka blizanaca, doktorica Elvira Blakemore, istukla štapom toliko jako da je zatražio liječničku pomoć nakon čega je ona prijavljena za napad.

No prošle sedmice Blakemore je oslobođena nakon samo 15 minuta suđenja, i to nakon što je inzistirala da je njihov odnos bio konsenzualan..

– Ovo je vrlo uznemirujuće. Pretpostavljam da mi se svi smiju. Neću više nikome moći pogledati u oči – kazao je Austin.

The-home-of-James-_3475518b

Na suđenju se čulo kako je Blakemore (41) upoznala Austina na internetu i da ju je on već na petom spoju u hotelu s pet zvjezdica u Parizu – zaprosio. Nakon nekoliko mjeseci, ona se preselila u njegovu luksuznu vilu, a onda mu rodila blizance.

Inspirirani knjigom i filmom “50 nijansi sive”, par je počeo eksperimentirati sa sado-mazo seksom no stvar se naposlijetku otela kontroli.

Kupili su seks-igračke, a štap su držali u spavaćoj sobi. Austin je priznao kako su obostrano uživali u blagim udarcima, a tada je ispričao sudu kako je stvar izgledala sporne večeri:

– Otišao sam u krevet i gotovo usnuo kada je ušla u sobu, počela divljati i udarati me štapom. Lupila me jako nekoliko puta po leđima. Na obrazu sam imao porezotinu, no ona me nastavila tući. Nedugo potom krevet je bio krvav.

Austin je kazao kako je tada ponovno napadnut i da ga je toliko jako tukla da je u jednom trenutku štap puknuo.

Blakemore je kazala da mu je tada rane polila vinom, a onda je pak kazala kako mu je hladan šampanjac izlila na leđa i da je Austin “ispuštao zvukove kao da uživa”.

No Austin je nazvao 999, a liječnici su kazali kako je tako jako bio ozlijeđen da su ga morali odvesti u bolnicu.

Blakemore tvrdi da je premlaćivanje bilo sporazumno.

– Ja i nisam previše uživala u tome, no James je volio da ga “spenkam”. Za rođendan njegov prijatelj mu je poklonio bič – kazala je Blakemore i slomila se u suzama kada je sud presudio da nije kriva.