Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Izazov “Zadrži Coca Colu svojim grudima” doživio totalni fijasko

05/06/2015

Internet je prije nekoliko sedmica preplavio novi izazov, u kojem su uglavnom učešće uzele pripadnice ljepšeg spola. Fotografiju ili video izazova označavale su sa “#HoldACokeWithYourBoobsChallenge“, odnosno “Izazov: Zadrži Coca Colu svojim grudima”.

Izazov je počeo kao šala, a kad je postao popularan organizatori su rekli da žele podići svijest o raku dojke i prikupiti novac za njegovo liječenje.

Za razliku od Ice Bucket Challengea koji je skupio čak 75 miliona dolara za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze, odnosno ALS-a, ovaj izazov nije prikupio ništa.

Osim toga, razne organizacije koje pružaju pomoć ženama oboljelima od raka dojke optužile su organizatore izazova da tešku bolest prikazuju kao nešto seksi.

Izazov je pokrenula manekenka Gemma Jaxx, koja je na Facebooku prva pokazala svoje umijeće držanja boce Coca Cole grudima.

Ispostavilo se da je jedinu korist iz svega izvukla Coca Cola.

HoldACokeWithYourBoobs

Komentari

1 Comment

  1. Edin

    05/06/2015 at 14:33

    Još bi sve to bilo super da su to njihove grudi…tj. kada bi bile njihove a ne dopunski popunjene.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.