Taj ludi svijet

"Ne poštujete razmak"

Iznervirali ga ljudi koji se ne drže mjera pa je iz pištolja pucao na njih (VIDEO)

31/07/2020

Niko nije ozlijeđen, a Marks je policiji tvrdio da se obratio recepciji da pozovu pomoć te je ispalio četiri hica u znak upozorenja

Muškarac na Floridi priveden je pošto je pucao iz vatrenog oružja iznerviran što dvoje gostiju nije poštivalo sanitarne propise i fizički razmak kakav je on smatrao potrebnim.

“Maknite se. Ne poštujete razmak”, najprije je rekao Douglas Marks klijentima hotela, priopćila je policija.

Gošća hotela Veronica Pena i njezin sin, turisti koji su na Floridu došli iz Novog Meksika, ignorirali su njegovo upozorenje pa su sjeli na sofu i okrenuli mu leđa.

“Pobrinut ću se ja za njih. Imamo ovdje dvije osobe koje ne poštuju propise”, rekao je 29-godišnji Marks pa ispalio nekoliko hitaca u predvorju hotela.

Niko nije ozlijeđen, a Marks je policiji tvrdio da se obratio recepciji da pozovu pomoć te je ispalio četiri hica u znak upozorenja.

Taj novi izgred oslikava ozračje visoke napetosti na Floridi, jednom od žarišta pandemije Covida-19, gdje je svaki 50. stanovnik zaražen.

Prošle sedmice uhapšen je također jedan muškarac na Floridi jer je uperio pištolj u osobu koja ga je zamolila da stavi masku u supermarketu Walmart.

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.