Taj ludi svijet

Kad je sve bilo gotovo shvatio da je oženio “trudnog” muškarca

09/06/2016

Kinez se šokirao nakon što je shvatio da je njegova “trudna” djevojka muškarac. Prevarant je uspio prevariti ukupno 11 drugih muškarca. Uvjerio ih je da je njihova žena iz snova, a onda je nestao s novcem.

Wang je preko interneta upoznao djevojku. U oktobru prošle godine djevojka mu je rekla da je trudna, a Wang je bio presretan. Par se čak i vjenčao. Ali tri dana nakon vjenčanja mlada je nestala. Pokupila je i vrijedne darove.

Wang se previše sramio da bi prijavio nestanak žene nekoliko dana nakon vjenčanja. Njegova je porodica mislila da se par posvađao pa nisu nestanak prijavili policiji.

Gotovo u isto vrijeme mladić iz susjednog grada prijavio je policiji da je na internetu upoznao ženu koja ga je prevarila, ukrala mu novac i nestala. Policija je ženu namamila u internet cafe. Iznenadili su se kada je došao mlađi muškarac.

Identificirali su ga kao Miao Songtao (27). U njegovom su stanu našli suknje, perike, visoke pete, maske i žensko donje rublje. Miao im je rekao da se oduvijek zanima za žensku odjeću i da za sebe nije siguran je li žena ili muškarac.

Priznao je da je u godinu dana imao 11 veza. Nakon što je objavljen članak mnogi se pitaju kako je muškarca namamio u brak s pričom da je trudan, piše OddityCentral.

Komentari