Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kad ruski milijarder ženi sina onda je uistinu sve moguće

svadba

Ruski milijarder Mihail Gucerijev izdvojio je pravo malo bogatstvo za vjenčanje svog sina Saida Gucerijeva i njegovu izabranicu devetnaestogodišnju Hadidžu.

Vlasnik naftne kompanije Rusnjeft, inače 16. na listi najbogatijih u Rusiji, organizovao je svadbu nasljedniku o kojoj će se pričati godinama, a teško da će je neko nadmašiti.

Последние на сегодня? #свадьбагуцериевых

Videozapis objavljuje ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777)

Mladenci su uživali u nastupima najvećih svjetskih zvijezda, pa su se mikrofona latili jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias, Beyonce i Elton John. Nastup Eltona Johna koštao je sedam miliona eura, a Jennifer je svoj naplatila pet.

Свадьба мечты JLo, Каас и Стинг ? #свадьбагуцериевых

Videozapis objavljuje ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777)

“Mladenci su iz veoma dobrih i poštovanih porodica. Svadba je bila veoma lijepa, u vazduhu se osjećala dobra energija, a voditelji su učinili sve kako bi se u potpunosti poštovali naša tradicija i naši običaji. Ja sam im od sveg srca poželio lijepu zajedničku budućnost, mnogo djece i da poštuju svoje roditelje “, napisao je predsjednik Ingušetije na Instagramu, Junus Bek Jevkurov.

Devetnaestogodišnja nevjesta je studentkinja moskovskog stomatološkog univerziteta “Evdokimov”, a na svadbi je nosila specijalno izrađenu haljinu čuvenog kreatora Elija Saba koja je bila optočena dijamantima i teška 25 kilograma.