Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jessica Gonzalez Garcia

Kada je okačila ove fotografije, Instagram je eksplodirao

873×400

Na Instagramu dobiva, kaže, na hiljade uvreda i prijetnji smrću

Jessica Gonzalez Garcia iz Španije je erotska glumica koja se proslavila svojim ogromnim prirodnim grudima. Međutim, uz njih nije došla samo slava već i brojne prijetnje, i to smrću, koje dobiva od “ljubomornih žena”, kako ih naziva.

– Ne želim da se bavim trolovima, usmjerena sam na svoju karijeru. Želim da se probijem u filmskoj produkciji i trenutno radim na svom debitantskom filmu – zaključuje ona.

Njen svijet, kako je otkrila za medije, srušio se 2012. godine. Tada joj je sestra umrla, a Jessica je usljed toga oboljela od šizofrenije.

 

View this post on Instagram

 

La vida aprieta. Pero no ahoga.

A post shared by Jessica Gonzalez (@jessicagonzalezoficcial) on

– Moje djetinjstvo bilo je sve osim sretnog, ali naučila sam lekciju iz svih ružnih stvari. Sestra mi je umrla od raka pluća i u tom teškom periodu razvila sam šizofreniju koja me promijenila zauvijek i od mene napravila ženu kakva sam danas – kaže Jessica.

A na Instagramu dobiva, kaže, na hiljade uvreda i prijetnji smrću.

 

View this post on Instagram

 

Quítate del medio, que voy…

A post shared by Jessica Gonzalez (@jessicagonzalezoficcial) on

– Najgori komentar koji sam dobila je kada mi je jedna pratiteljka uvrijedila mrtvu sestru i rekla da bi trebalo da i ja umrem. Ljudi su strašno okrutni na internetu, a žene su jezivo ljubomorne na mene – kaže ona, dodajući da i u ljubavi ima problema zbog svog atraktivnog izgleda, jer joj partneri ne vjeruju da ih ne vara.