Kada uđu kontrolori u autobus (VIDEO)

minsk

Šverceri u autobusima često pronalze razne načine kako bi izbjegli kontrolu u autobusima, ali ova djevojka (32) iz Minska ih je u svemu nadmašila.

U trenutku kada je kontrola upala u autobusu u bjeloruskoj prijestonici, djevojka nije imala kuda, ali se sjetila da može izaći ni manje ni više nego kroz prozor kao bi izbjegla da plati kaznu.

Međutim, kontrolori nisu bili oduševeljni ovim neobičnim potezom švercerke, pa su odlučili da djevojku koja je već bila na ivici da se spasi vrate nazad u autobus i naplate joj kaznu.

Očevidac koji je snimo cijeli slučaj izjavio je, da je djevojka koja je izlazila kroz prozor zapravo ostala u ćorsokaku onog trenutka kada se zbog glomazne torbe zaglavila, zbog čega nije uspjela mirno da izađe i umakne, već je morala da se oslobodi suvišnih stvari.

Kada je ostavila torbu u rukama kontrolora mirno se spustila i odšetala niz ulicu bez svojih stvari.

Incident se završio tako što su kontrolori podnijeli tužbu protiv putnice za šverc, a ona je njih tužila policiji za napad i nedozvoljneo zadržavanje. Potparol policije u Minsku samo je rekao medijima da je cijeli  slučaj pod istragom.