Kako je jedna bračna nevjera dovela do otkrića ucjenjivačke hobotnice

anita-lovren

Prema podacima koje je u emisiji “Sve u 6” iznio RTL, Anita Dražić bila je dio grupe koja je sustavno pljačkala domove poznatih lica iz sportskog i estradnog života, kao i javnosti nepoznatih, ali bogatih Hrvata.

Navodno je i ranije ucjenjivala neke poznate ličnosti zbog njihovih izvanbračnih afera. Sve te događaje trenutno istražuje policija. Ovo su glavni akteri jedne nevjerojatne priče:

anita-drazic

Anita Dražić

ANITA DRAŽIĆ

Novinarima The Suna otkrila je pozadinu preljubničke afere Anite Lovren, kao i da ju je ljubavnik Anite Lovren Dario Torbić oteo i prijetio joj kako priča ne bi izašla u javnost. Tvrdila je da joj je bila želja spasiti brak Anite Lovren tako što će joj otkriti Torbićeve planove. No, postoji verzija i kako je Anitu Lovren zapravo ucjenjivala.

DARIO TORBIĆ

Ljubavnik Anite Lovren, dugogodišnji je poznanik Anite Dražić, a s Anitom Lovren, navodno je, prema riječima Dražić, bio kako bi se domogao bogatstva Dejana Lovrena. Trenutno je u pritvoru zbog navodne otmice Anite Dražić.

privodjenje_torbic9-070916

Dario Torbić

DAMIR TORBIĆ

Otac Darija Torbića, koji je zbog navodne otmice Anite Dražić nedavno uhićen i osumnjičen zajedno sa sinom, no u postupku za otmicu se brani sa slobode.

ĐURĐICA TORBIĆ

Majka Darija Torbića prva je medijski istupila vezano uz sinovu aferu s Anitom Lovren.

ANITA LOVREN

nakon višemjesečne afere, zbog Darija Torbića namjeravala se, navodno, razvesti od supruga, a Aniti Dražić je, navodno, platila 100.000 kuna kako bi joj zahvalila za informacije o Torbićevim navodnim planovima. Još uvijek je nepoznato je li upravo Anita Dražić njezine eksplicitne fotografije s Torbićem dala The Sunu ili sam Torbić. I ona je dala iskaz na policiji.

DEJAN LOVREN

Hrvatski reprezentativac i nogometaš engleskog Liverpoola i sam je bio na policijskom ispitivanju vezano uz navodne ucjene i čitavu aferu oko Anite Dražić. S Darijem Torbićem bio je prijatelj od djetinjstva, obojica su trenirala nogomet i sviđala im se Anita Lovren koja je na kraju ipak odabrala Dejana. Odlučio je oprostiti supruzi i sačuvati brak u kojem su dobili dvoje djece.

79009-102815-tomljanovic_sudenje-280711

Marika Kiprijanovski

MARIKA KIPRIJANOVSKI

Bivša svodnica i majka sina Darija Torbića, dala je naslutiti kako je Anita Dražić izmislila otmicu, a kako Jutarnji doznaje, samo mjesec dana nakon navodne otmice, od Dražić je, između ostalog, dobila poruku da će “biti policije te da će svi plaćati da se promijeni iskaz” time je želeći uplesti u priču kao svjedoka koji će potvrditi njenu priču i zauzvrat nudeći novac od onih koji budu željeli da se promijeni iskaz.

SANDRA BOŠNJAK

Kuma Anite Lovren, izrazila je sumnju u dobre namjere Anite Dražić, posebno navodeći da joj je sumnjiva bila njezina prevelika zainteresiranost da ‘spasi’ Anitu Lovren od Darija Torbića.

MARIO MAMIĆ

Prijatelj i menadžer Dejana Lovrena kojeg je Anite Dražić također kontaktirala kako bi ga upozorila na preljubničku aferu Anite Lovren, kao i na navodne planove Darija Torbića da se domogne Lovrenovog novca.

DRAGANA DRAŽIĆ

Sestra Anite Dražić, koju je Dario Torbić navodno oteo zajedno s Anitom Dražić te joj prijetio kako se ne bi saznalo za njegovu ljubavnu aferu i planove o bogaćenju na Lovrenov račun. Također je bila na policijskom ispitivanju i potvrdila sestrinu priču o tome da su ih krajem ožujka oteli Torbići.

SUPRUGA POZNATOG PODUZETNIKA

Ucijenjena je fotografijama s ljubavnikom te mu je za šutnju navodno platila 280.000 eura. Ljubavnik, kojeg se povezuje s Anitom Dražić, novac je navodno odnio u Španjolsku.

luckia_poznati8-060516

Snježana Mehun

SNJEŽANA MEHUN

Navodno je, prema tvrdnjama RTL-a, na popisu Anite Dražić koji istražuje policija, a njezino je ime među onima čiji su domovi opljačkani i u kojima su ukradeni vrijedan nakit, satovi, markirana odjeća i torbice.

IVA i BOŠKO BALABAN

Modno-sportski par imao je lani provalu u stan, tijekom koje im je ukraden nakit vrijedan milijun kuna. Policija ispituje mogućnost postoji li veza pljačke s imenom Anite Dražić.

VANJA MAMIĆ

Bivša supruga nogometnog trenera Zorana Mamića također je na popisu onih kojima je provaljeno u kuće, u organizaciji grupe u kojoj je i Anita Dražić.