Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Kinezi napravili repliku Titanika, koštala je 16 puta više od originala

05/06/2015

Turisti u Kini uskoro će iz prve ruke moći da iskuse luksuz u kojem su uživali putnici na tragično potonulom brodu Titanik.

Svaki detalj sa čuvenog broda je u potpunosti iskopiran i vjerodostojno napravljen u okviru replike koja će biti usidrena na reci Dajin Ki u provinciji Sičuan.

Titanic II_Angu (2)

Posjetioci će čak imati priliku da se vrate 103 godine unazad i osjete trenutak kada je Titanik udario u ledeni brijeg, zahvaljujući specijalnim zvučnim i svjetlosnim efektima.

Za otvaranje replike Titanika predviđeno je pet hiljada ulaznica, čija će prodaja početi 15. juna na zvaničnom internet sajtu kompanije.

Titanic II_Angu (1)

Cijena prenoćišta u najjeftinijoj kabini koštat će oko 400 eura, dok će se luksuzniji smještaj plaćati i do 10.000 eura za noć.

Izgradnja ove replike koštala je milijardu juana, odnosno oko 130 miliona eura, za šta je zaslužna kompanija “Qixing Energy Investment Group.”

Izgradnja pravog Titanika koštala je nepunih osam miliona eura.

Titanic II_Angu (3)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.