Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ko je čovjek koji je divljom vožnjom umalo zgazio bebu u Zagrebu

ilica nesreca

Miroslav Stanojević vozač je koji je u subotu ujutro umalo izazvao tragediju na zagrebačkoj Ilici.

Riječ je o srpskom biznismenu, direktoru firme Carvel, koji posluje i u Hrvatskoj kao glavni uvoznik i distributer obuće – brazilskih japanki Ipanema za Hrvatsku, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Na internetu je moguće pronaći niz fotografija na kojima pozira sa srpskim starletama, zaštitnim licima branda. Nedavno je kampanju za Ipanema japanke snimila i hrvatska pjevačica Maja Šuput.[yuzo_related]

Očito voli izlaske i žensko društvo, a po Srbiji se hvalio kako je prvi Srbin koji se uspio fotografirati sa svjetski popularnom Giselle Bundchen.

Nakon što je u subotu zamalo izazvao veliku tragediju, Stanojević se u nedjelju pojavio pred Prekršajnim sudom u Zagrebu gdje mu je izrečena novčana kazna od 18.800 kuna i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole ‘B’ kategorije u trajanju od dvije godine.

Nakon što je presuda izrečena, Stanojević je pušten na slobodu, a na sudu je prije toga priznao sva zlodjela i rekao da se kaje zbog svojeg postupka.

Podsjetimo, Stanojević je svojim Audijem obijesnom vožnjom u subotu ujutro završio na nogostupu u Ilici te je pritom umalo zgazio bebu u kolicima, koju je u posljednjoj sekundi, odgurnuvši je na tramvajsku prugu, spasio njezin otac.