Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koban vic: Šta imaju zajedničko dostavljač pice i ginekolog?

pizza dostavljac1

Zaposlenica picerije “Pizza Hut” dobila je otkaz zbog proste šale na kutiji pice, uprkos izvinjenju porodici i činjenici da je mušterija koja je naručila picu sama tražila da napišu vic.

No, vicom koji je dobila majka nije bila zadovoljna.

“Šta imaju zajedničko dostavljač pice i ginekolog? Obojica je moraju mirisati, a ni jedan je ne može pojesti”, glasio je vic zbog kojeg je dostavljačica dobila otkaz.

Zaposlenica koja je napisala šalu nazvala je mušteriju, te ponudila iskrenu ispriku nakon što se ljuta majka žalila, no uprkos tome dobila je otkaz. Osim toga, majka je vic podijelila na društvenim mrežama te je on postao viralan, no mnogi se nisu s njom složili pa je postala žrtva “cyberbullyinga”.

“Nadam se da ćeš pronaći u svom velikom mračnom srcu to da ih nazoveš nazad i objasniš da nisi uznemirena. Nekoliko dana prije Božića, zbog tebe je neko dobio otkaz”, glasio je jedan komentar, piše Unilad.

No, pričajući za lokalnu TV stanicu u Staffordu u Virginiji (SAD), majka, koja nije željela pokazati lice jer je već sad mnogi napadaju, branila je svoj postupak tvrdeći da je šala potpuno neprikladna.

Pizza Hut o čitavom događaju nije se službeno očitovao.