Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kozmetičarka imala seks sa učenikom, muž joj sve oprostio

kozmeticarka

Brooke Lajiness (38) iz Michigana se seksala s učenikom (14) između osam i 15 puta. Suprug joj je sve oprostio. Početkom veljače Lajiness je na Facebooku objavila svoju fotografiju na kojoj je najvjerovatnije sa suprugom.

Ispod fotografije je napisala: “U životu ništa nije sigurno. Kad neko ima nekoga ko ga usprkos nedostacima, slabostima i greškama, podupire, tog čovjeka treba zadržati”.

Brooke koja je i majka, je optužena za seks aferu početkom marta, a vezu s učenikom je počela prošlo ljeto, prije nego je on krenuo u srednju školu.

Tužitelji optužuju Brooke da je ciljano tražila maloljetnike za seks. Sumnjaju da je bilo još žrtava. Ali advokat prozvane Brooke kaže kako nije riječ o maloljetnicima nego o jednom maloljetniku.

Seksali su se na stražnjem sjedalu automobila, a kozmetičarka Brooke je priznala i da je s učenikom razmjenjivala golišave fotografije.

Brooke je uhapšena i puštena uz jamčevinu od 50.000 dolara. Naređeno joj je i da se do daljnjeg ne smije približavati učenicima i maloljetnicima, osim svojoj djeci.

Također zabranjena joj je upotreba kompjutera i odlazak na društvene veze kao i konzumiranje alkohola i uzimanje droga, piše Bild.