Taj ludi svijet

Svadba iz pakla

Kum udario mladu i vukao po stepenicama sve zbog jednog razloga (FOTO)

12/12/2019

Osim što je bio kum na vjenčanju, Tomos Rhydian Wilson je i brat mladoženje

Dan vjenčanja trebao bi biti najljepši za mladence i njihove porodice, pogotovo nakon što počne slavlje. Ali, Erin Mason-George imala je svadbu kakvu sigurno neće sa zadovoljstvom prepričavati svojim unucima.

Naime, nju je kum udario, zgrabio za vjenčanicu i vukao niz stepenice. Osim što je bio kum na vjenčanju, Tomos Rhydian Wilson je i brat mladoženje. Nakon što je napao mladu, napao je i njezine dvije sestre i majku, kazao je kako se njegov brat Steffan nikad nije trebao oženiti se s mladom.

Mladenci Steffan Wilson i Erin Mason-George

Napad se dogodio kad je obitelj pokušala pomoći pijanom mladoženji da ode u sobu nakon vjenčanja, tokom čega je Tomos Rhydian Wilson počeo vrijeđati mladu i njezinu porodicu. Rekao je kako njegov brat Steffan nije više Wilson jer se oženio s Erin Mason-George. Napao je i menadžer hotela, te je uništio dio imovine hotela.

Brat mladoženje se branio tvrdeći kako je za sve kriva mlada i da je poludio kad je vidio da mlada šamara njegovog brata i psuje ga jer se napio i ne može hodati.

Tomos Rhydian Wilson

Drugi kum Harry Wilson, koji je također svjedočio, ustvrdio je kako je on vidio mladu da udara mladoženju uz riječi da je vrijeme za krevet, te kako je Steffan pao niz stepenice te da mu je Tomos išao pomoći prije nego je mlada udarila Tomosa, nakon čega je njezina obitelj napala Tomosa.

Veselje na svadbi

Nakon što su poslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, Sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje, te sada mora platiti odštetu mladoj, kao i njezinoj obitelji, piše Daily Mail.

Veselje na svadbi

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.