Lažna kraljica zbunila fanove ispred bolnice (VIDEO)

kraljica figura

Vojvotkinja od Cambridgea i supruga britanskog princa Williama (35), Kate Middleton (36), jučer je u londonskoj bolnici St Mary's rodila sina, a William je cijelo vrijeme bio uz nju.

– Vojvotkinja i beba su dobro, a porod je prošao bez komplikacija. Sin se rodio u 11 sati – javili su iz kraljevske porodice. Ubrzo nakon toga pred bolnicu je stigao crni taksi u kojem je, barem na prvi pogled, bila britanska kraljice Elizabeta II.(92).

Ipak, riječ je bila o vrlo uvjerljivoj voštanoj figuri kraljice, a ova ‘spačka’ postala je pravi hit među okupljenim mnoštvom, ali i na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Kate su smjestili u privatni dio bolnice poznat i kao Lindo Wing gdje je već rodila princa Georgea (4) i princezu Charlotte (2). Maleni princ peti je u redu za prijestolje, Iz Palače Kensington rekli su kako će otkriti ime kada bude “pravo vrijeme”. Javnost tvrdi da će kraljevski par sina nazvati Arthur, a to ime vodi i na kladionicama.

Sin Williama i Kate na svijet je stigao tri sedmice prije vjenčanje princa Harryja (33) i bivše glumice Meghan Markle (36).