avion uletio u turbulencije

Let iz noćne more: Putnici padali, udarali glavom o strop, bilo je i povrijeđenih

ezgif-1-50c657b258

Uznemireni putnici vrištali su u strahu za život, padali su po kabini, a jedan od putnika slomio je nos kada je udario u strop

Let od Madrida za Buenos Aires pretvorio se u pravu noćnu moru nakon što je avion iznad Atlantika uletio u snažne turbulencije.

Avion je iz Madrida poletio 18. oktobra u 20:21. Sedam sati nakon, nedaleko od brazilske obale, snažne turbulencije uznemirile su 271 putnika i 13 članova posade.

Uznemireni putnici vrištali su u strahu za život, padali su po kabini, a jedan od putnika slomio je nos kada je udario u strop, piše Daily Mail.

“Avion se počeo tresti i rekao sam svojim prijateljima ‘kolika turbulencija, vežite se’. Dok sam tražio sigurnosni pojas, situacija se pogoršavala”, kazao je Adrian Torres, jedan od putnika.

Na istom je letu bila i Esperanza Borrás, putnica koja tvrdi kako nije bilo upozorenja za turbulenciju, iako iz firme Aerolíneas Argentinas tvrde suprotno.

Osim toga, još su neki putnici zadobili teške ozljede te su prebačeni u bolnicu na liječenje, a fotografije objavljene na društvenim mrežama pokazuju kako je turbulencija razbacala stvari te kolica sa hranom i pićem.