Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Google Street View

Ljubavni par mislio da će pored zabačenog puta imati privatnost, nije bilo tako

tajvan – ljubavni par1

Tehnološki div zarekao se da će ukloniti svu golotinju nakon fotografije (također) tajvanske žene koja je Googleovoj kameri pokazala grudi

Parkiran automobil na nekoj zabačenoj, pustoj cesti usred šume. Obično automobili prema njemu mile u večernjim satima, pod okriljem noći. Strastveni ljubavnici koji koriste njegove blagodati, obično nemaju potrebe izlaziti iz automobila, pogotovo ne goli.

No, nisu tako razmišljali i njihovi tajvanski “kolege”. Parkirani u zabačenoj ulici usred nedođije u srcu tajvanskog planinskog lanca, ovaj par je mislio da je njihov zagrljaj siguran od tuđih očiju te da će ostati samo njihova tajna.

Ali sliku njihova intimnog trenutka vidjele su hiljade nakon što je Google Street View kamera fotografirala njihov ljubavni čin. Iako su se u Googleu zarekli da će uklanjati svu golotinju sa svojih karata, nisu otkrili i uklonili ovog golog muškarca i ženu zagrljene na cesti Shantian, u blizini grada Taichunga.

Slika bi vjerovatno ostala neprimijećena, da nije bilo jednog revnog korisnika Googlea koji je uočio par nakon čega je njihove slike proširio društvenim mrežama.

Navodno je guglao kako bi vidio ima li životinja u planini, a neočekivano je pronašao jedan “divan prizor”. Par je vidljiv jedino ako se zaokrene kamera, jer u pogledu ravno niz cestu, vidi se jedino parkirani bijeli džip.

Tehnološki div zarekao se da će ukloniti svu golotinju nakon fotografije (također) tajvanske žene koja je Googleovoj kameri pokazala grudi.