Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubila automobil 50 sati, pa ga dobila kao nagradu

auto takm

Dilini Jayasuryia tridesetogodišnja je žena iz Teksasa koja je nedavno pobijedila na KIA takmičenju i osvojila novu KIA Optimu LX nakon što je ljubila auto čak 50 sati, prenosi OddityCentral.

Takmičenje je počelo u ponedjeljak ujutro, a na njemu je učestvovalo dvadeset ljudi koji su prislonili svoje usne na nove aute. Pravila su vrlo jednostavna: pobjednik je onaj ko nakon 50 sati još uvijek bude ljubio limenog ljubimca. U slučaju da bude više takmičara koji su dogurali do 50. sata, pobjednik se bira izvlačenjem. Takmičari su svaki sat dobili pauzu od deset minuta da odu na WC ili popiju vode.

Do ponedjeljka navečer već je pet natjecatelja ispalo jer nisu kontinuirano ljubili auto. U utorak poslijepodne broj natjecatelja se spustio na 11. “Dobivam plikove po usnama”, rekla je jedna 21-godišnjakinja. “Meni je nos jako crven”, rekla je druga tokom takmičenja.

Takmičari su si na razne načine kratili vrijeme. Neki su prčkali po mobitelu, neki slušali muziku, a treći su se naslonili na auto i zatvorili oči.

U 9 ujutro u srijedu isteklo je 50 sati i ostalo je sedam natjecatelja. Po pravilima, pobjednik se birao izvlačenjem. Dilini je bila sretnica koja je osvojila novu KIA-u, a ostali su dobili ulaznice za koncert kao utješnu nagradu. Slična takmičenja održavaju se i u Kini još od 2007. godine.