Majka nad usnulom bebom snimila duhove?

beba2

Jade Yates, Australijanka iz Victorije, uvjerena je da su prije desetak dana duhovi bdjeli nad njezinom kćerkicom Lucy dok je malena mirno spavala u svom krevetiću.

Majka je duhove ugledala na takozvanom baby monitoru te je još iste večer zapis podijelila na svom profilu na Facebooku.

“Neću večeras mirno usnuti. Sve do prije pet minuta nisam vjerovala u duhove, a sada ih gledam uz Lucy u sobi”, napisala je Yates, čiji su prijatelji objavu prihvatili vrlo ozbiljno, neki čak i uz dozu panike.

Tako je već u narednih par sati više njih Yates upozorilo da bi bilo najbolje da kuću napusti, a jedna je od prijateljica u tim svijetlećim krugovima prepoznala djevojčicu tek nešto veću od Lucy i stariju gospođu.

“Jade, želiš li da dođem k tebi? Ovo nije zafrkancija. Ovo su 100% duhovi. Budi vrlo oprezna”, napisao joj je prijatelj, dok je u nastavku dopisivanja rečeno da je u toj kući doista neko umro.

Ipak, uprkos drami koja se iznenada stvorila, večer je prošla savršeno mirno jer su navodni duhovi nestali jednom nakon što je Yates otišla u sobu uvjeriti se da je sve u redu s njezinom kćerkicom.

Majka je iz toga zaključila da ih je uznemirila i tako potjerala, što je pojedine njezine prijatelje navelo na mišljenje da, ako u toj kući i ima posla s onostranim entitetima, nemaju loše namjere.