Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Majka ostala posramljena kada je vidjela šta je kćerka nacrtala za zadaću (FOTO)

05/04/2018

Da  trebate paziti što radite i kako se ponašate pred djecom još je jednom dokazala majka Margaret Stevenson iz Kilmarnocka u Škotskoj koja je doživjela neviđenu sramotu kada je došla na roditeljski sastanak u školu svoje kćerke.

Ova 39-godišnja majka htjela je u zemlju propasti kada je vidjela što je njezina sedmogodišnja kći nacrtala za domaću zadaću. Djevojčica Lucie je, naime, nacrtala majku u krevetu kako povraća nakon jedne pijane noći te je napisala: “U nedjelju je moja majka bila bolesna. Pila je odvratne sokove i treba se odmarati”.

Učiteljica je djevojčici odgovorila: “Oh, nadam se da će brzo biti bolje”.

– Bila sam užasno ponižena. Djeca su iskrena i kažu sve što misle. Suprug se nije mogao prestati smijati, njemu je to bilo urnebesno, a i meni je sada. Crtež smo pokazali ostatku porodice i prijateljima i svima se sviđa – ispričala je ova majka te se prisjetila večeri kada se to pijanstvo dogodilo.

Bilo je to nakon što je izašla s nekoliko prijateljica te popila koju čašu vina više pa je idući dan zbog teškog mamurluka provela uglavnom u krevetu. Djevojčica je očito dobro zapamtila taj dan pa je majku nacrtala u školi.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.