srbija

Majka umrle youtuberice kritikovala Vučića, odmah joj ugasili bubicu

jkajkajkajkasjkas (1)

Kristina je preminula početkom decembra u Beogradu, a vijest o njenoj smrti potresla je regionalnu javnost

Nataša Đukić, majka preminule youtuberice Kristine Kike Đukić, bila je gošća jutarnjeg programa na televiziji Pink s voditeljicom Jovanom Jeremić. Sve je bilo u redu dok Nataša Đukić nije spomenula Aleksandra Vučića, piše Nova.rs.

U jednom trenutku Nataša Đukić je krenula kritikovala tužiteljstvo, ali i predsjednika Srbije. “Sram te bilo, predsjedniče”, rekla je ona. Kamere su u tom trenutku promijenile fokus s nje na Jovanu Jeremić, a voditeljica je rekla: “Predsjednik nema ništa s tim.”

Nataša Đukić je rekla: “Ima.” A onda je dodala: “Dozvolite da vam nešto kažem…” Bubica joj je u tom trenutku ugašena, a razgovor je naglo prekinut. Jovana Jeremić je rekla da nastavljaju s jutarnjim programom i promijenila temu. “Ovo na kraju, to nema veze s tim, razumjet ćemo vašu patnju”, dodala je Jeremić.

Podsjećamo, Kristina je preminula početkom decembra u Beogradu, a vijest o njenoj smrti potresla je regionalnu javnost.

Kristina se rodila 2000. godine u Beogradu, gdje je završila osnovnu školu. Upisala je željezničku srednju školu, no ubrzo se prebacila u trgovačku. Na YouTubeu ju je pratilo 700 hiljada pretplatnika, a na Instagramu gotovo 400 hiljada. Osim tematskih videa na YouTubeu je objavljivala i vlastite pjesme.