Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Majku troje djece koje je nestala prije 42 godine pronašli živu

lula

Majku troje djece koja je netragom nestala prije pune 42 godine, policija je pronašla živu i zdravu pod drugim, lažnim imenom.

Lula Ann Gillespie-Miller priznala je svoj pravi identitet kad joj je na vrata pokucala teksaška policija, rješavajući jedan slučaj, piše Independent.

Lula je nestala i za nju više niko nije čuo otkako je davne 1974. otišla iz kuće, neposredno nakon što je rodila treće dijete. Tada je imala 28 godina i učinilo joj se da je premlada da bude majka pa je skrbništvo nad djecom prepisala svojim roditeljima.

Slučaj je odavno pao u zaborav i ostao bi takav da narednik Scott Jarvis, detektiv savezne policije u američkoj državi Indiani, prije dvije godine nije na stol dobio zahtjev Doe Networka, dobrovoljne organizacije koja istražuje slučajeve nestalih i neindentificiranih osoba.

Na njihovu molbu Izađen je nalog kojim je iz neobilježenog groba ekshumirano nepoznato tijelo kako bi se provela DNK analiza. Istražujući ovaj slučaj, detektiv Jarvis počeo je slijediti trag žene koja je imala sličnosti s izvjesnom Gillespie-Miller iz Teksasa.

Pronašao je njezinu adresu i pokucao joj na vrata. Iznenađena i zaskočena, priznala je ko je ona zapravo.

Žena nije počinila nikakav zločin i zasad želi svoj pravi identitet zadržati u tajnosti.

I dok se ona skriva od javnosti, njezina najmlađa kći Tammy Miller, koju je majka napustila odmah nakon poroda, nada se da će se njih dvije ipak upoznati. Ili za početak barem čuti telefonom.