Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vranje

“Majstore, nešto mi lupa ispod sjedišta”: Mehaničaru nije bilo dobro kad je vidio šta

New Project (4)

Vlasnik je vozilo odvezao na pregled jer je, kako je rekao majstorima, čuo da mu nešto lupa ispod sjedišta, a kako nezvanično saznaje beogradski Blic, vozilo je u vlasništvu sina vlasnika nekoliko kladionica

Vlasnik automobila marke “Fiat Bravo”, doživIo je šok kada je odvezao automobil u servis, a majstor mu je umjesto kvara pronašao eksploziv ispod automobila. Naime, jučer je oko podneva Policijskoj upravi u Vranju (Srbija) prijavljeno je da je u jednom od auto-servisa u tom gradu, ispod automobila marke “Fiat Bravo” pronađena eksplozivna naprava!

Vlasnik je vozilo odvezao na pregled jer je, kako je rekao majstorima, čuo da mu nešto lupa ispod sjedišta, a kako nezvanično saznaje beogradski Blic, vozilo je u vlasništvu sina vlasnika nekoliko kladionica u Vranju.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva je potvđeno da je ispod automobila pronađen plastični eksploziv težine 487 grama i da je imao sistem za daljinsko upravljanje.

Iz servisa su odmah pozvali policiju, a zatim je iz Beograda došao kontradiverzioni tim koji je demontirao eksploziv postavljen na sponi prednjeg točka automobila.

Ulice oko servisa bile su blokirane više od dva sata, a stanovnici okolnih kuća bili su udaljeni na bezbjedno rastojanje.

Automehaničarska radnja u koju je dovezen Fiat Punto s bombom ispod automobila

Branislav Stanković, otac vlasnika servisa, ispričao je za TV Prvu da su majstori kada su krenuli da rade na automobili vidjeli neki smotuljak.

“Policija je odmah pretpostavila šta je i moram da vam kažem da nije bilo prijatno. Ovo je relativno miran kraj, sve mi je ovo nepojmljivo”, rekao je on.