Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Metropole dobijaju kafiće u kojima uz kafu dobijete i oralni seks

coffe

Do kraja godine u Ženevi bi trebao biti otvoren “kafić” u kojem će mušterije, osim kafe, biti uslužene i oralnim seksom!

“Fellatio Cafe”, kako su ga prozvali, temelji se na sličnim objektima kakvi već postoje na Tajlandu, a usluge planira nuditi isključivo muškarcima, piše švicarski Le Matin. Cijena kompletne usluge trebala bi iznositi oko 60 eura.

Iako je datum otvaranja još uvijek nepoznat, već je najavljeno širenje. Za početak otvorit će se poslovnica u londonskoj ulici Praed, nedaleko stanice Paddington.

Kako je u Švicarskoj prostitucija legalna otvaranje takvog objekta neće biti problem, no u Britaniji je situacija ponešto drugačija.

Ipak, šef odnosa s javnošću kompanije Bumpix koja se bavi escortom i glavni je promotor čitave ideje u Velikoj Britaniji, tvrdi da će posao biti potpuno legalan jer njihovi advokati “upravo sve pripremaju”, prenosi Independent.

Mušterije će preko iPada moći odabrati djevojku za koju žele da ih oralno zadovolji, a naknada će biti otprilike ista kao i u Švicarskoj, oko 60 eura. Za svakih dodatnih 15 minuta, naplaćivat će dodatnih 12 eura.