Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

neugodan momenat

Milanovića upitao muškarac “kakva je roba”, evo kakva je bila njegova reakcija

4011a307-7a82-4cd4-8d65-74a01a390d7c

Nakon tog rukovanja Milanovića je jedan muškarac upitao: “Kakva je roba?” Milanović je zastao i uzvratio protupitanjem

Predsjednik Zoran Milanović stigao je danas na Klis, gdje je obilježena 31. godišnjica osnivanja 4. gardijske brigade Pauci. S premijerom Plenkovićem nije se ni pozdravio, javlja Index.

Milanović je u jednom trenutku prolazio pokraj komandanta Pauka i bivšeg ministra obrane Damira Krstičevića, s kojim se rukovao.

Nakon tog rukovanja Milanovića je jedan muškarac upitao: “Kakva je roba?” Milanović je zastao i uzvratio protupitanjem: “Ha?”

Na snimku se ne može jasno čuti što mu je dalje rekao. Snimak možete pogledati na ovom LINKU.

Index podsjeća da je saborski zastupnik Hrvoje Zekanović jučer u sabor donio vrećicu s bijelim prahom.

“Ja sam jučer malo šetao po Pantovčaku. Sasvim slučajno, bio je lijep dan. I tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo”, rekao je Zekanović i pokazao vrećicu s bijelim prahom.

“Unutra je upravo ono što vi mislite da je. Ponovit ću, ovo sam pronašao jučer popodne na Pantovčaku”, kazao je Zekanović. Milanović je na Zekanovićev performans reagirao nekoliko sati kasnije.

Milanović: Zekanovića je trebalo privesti

“Taj Plenkovićev glodavac koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to treba ispitati, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen… Štiti ga imunitet, ali to je teško kazneno djelo”, rekao je Milanović i zaključio:

“Trebalo ga je privesti i optužiti za raspačavanje teških narkotika i ispitati okolnosti tog slučaja ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, trebalo ga je u ludnicu strpati. A ništa se nije dogodilo.”