Taj ludi svijet

Osuđuju ih ili podržavaju

Milojko otkrio kako je “smuvao” 53 godine mlađu djevojku: “Pa ko ne voli mlado”

19/03/2019

Milijana je ispričala da je oduvijek voljela starije muškarce, pa je zato i prva "pala" na Milojka

“Bez starca nema udarca”, “kakva si zvijer, takav ti je i plijen”, “deda je car, smuvao piletinu” – mnogi muškarci pozavidjeli su Milojku Božiću(74) iz Pilatovića u Srbiji na njegovoj vezi sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović.

Osuđuju ih ili podržavaju, ali gotovo da nema ravnodušnih na priču o zaljubljenom paru kojeg generacijski dijeli više od pet decenija. Muškarci, dobrim dijelom raspredali su o tome kako ni njima ne bi škodilo “nešto mlađe” i nahvalili Milojka kao zavodnika, tražeći recept.

– Ne čitam mnogo komentare, više to radi Milijana. Komentarišu ljudi koji nas ne znaju i nemaju nikakve veze sa nama, prave mi probleme, žene pogotovu – “razočarava” osuđujuće komentatore Milojko. Tako je i uživo, jer kako kaže, niko ništa ne komentariše, u njihovom mjestašcetu svi ga poznaju. Da se hvali čak i poznanicima triput mlađom ljepoticom može samo šetajući baš nju jer su nerazdvojni.

– Pa ko ne voli mlado. Više je seksi, podrazumijeva se, ljubljenje i drugo sve, normalno. Mi smo se sve uskladili, i seks. Ja sam prije operacije bio ko sa 30 godina. Mlađe, to je bolje – kaže Milojko.

Iz prvog braka ima troje djece starije od Milijane – po 40, 35, i 30 godina, kao i unučad od 13 i 11 godina, a sa njom je zakazao svadbu 7. septembra. Prvi brak nije trajao zauvijek, ovog puta vjeruje da hoće.

– Trebalo bi da je ona prava. Nju najviše volim ikad – napominje više puta.

Milijana je ispričala da je oduvijek voljela starije muškarce, pa je zato i prva “pala” na Milojka. On je zna je skoro otkad se rodila, tada je imao 53 godine, ali ističe da je nije gledao kao danas sve dok nije odrasla.

– Ja nju znam otkad je bila mala, ali nisam pomišljao ništa. Kad je porasla godinu dana smo se šetali, družili se, ništa drugo. Nismo se viđali, a onda sam imao operaciju, čuvala me je, kćerka je radila nije mogla da se obaveže. Javila se, ona će da me gleda, dvaput dnevno je dolazila. Značilo mi je, plašio sam se i da negdje ne padnem. Kada sam došao kući pitala me je da spava kod mene. Čuvala me je, pa se zaljubila. I ja isto – prepričao je Milojko.

– Prednost mlađe je što hoće da posluša sve, takva je. Ne da mi ni bilo šta da ponesem. Ona će sve. Pa i ko ne voli mlado. Prije Milijane nisam imao mlađe djevojke – objašnjava on.

Milijana je morala da doda i složi se sa njim da bi se voljeli i da nema seksa, a jedino što smo mogli da čujemo da je problem nerazdvojnom paru jeste ljubomora.

– Ljubomorna je ona mnogo. Ja tu i tamo. Mnogo je osjetljiva, ne valja za nju – priča Milojko, a Milijana dok sluša razgovor smješka se i potvrđuje.

Njoj je 21, a njemu 74: Nisam s njim iz interesa, rodila se velika ljubav

Komentari

Autor: Kurir

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.