Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ukrajina

Mjesecima maltretirao komšije muzikom, jedan mu postavio zamku i osvetio se

pretukao komsiju

“Dobro, jesi li čuo dovoljno muzike, pitam te?”, galamio je napadač na komšiju koji je ležao na podu dok ga je ovaj udarao nogama

Jedan mladić iz ukrajinskog Kijeva mjesecima je izluđivao svoje komšije puštajući preglasno muziku uprkos upozorenjima.

Niko nije mogao da mu stane na kraj.

Sve dok jedan komšija nije odlučio da uzme stvar u svoje ruke, zbog čega bi mogao i krivično da odgovara. Naime, nadzorna kamera zgrade u ulici Kalniševskogo snimila je trenutak obračuna s komšijom koji je druge maltretirao bukom iz svog stana.

Mladiću je na ulazna vrata pokucala mlada djevojka, dok se muškarac, inače njen otac, skrivao iza vrata. Kada joj je mladić otvorio vrata počela je da razgovara s njim, ali onda je u stan ušao otac i napao mladića.

“Dobro, jesi li čuo dovoljno muzike, pitam te?”, galamio je napadač na komšiju koji je ležao na podu dok ga je ovaj udarao nogama.

Nakon što se snimak napada proširio internetom, ostale komšije priznale su da ih mladić po imenu Edik duže vrijeme maltretira preglasnom muzikom, međutim smatraju da je otac djevojke koja je pokucala na vrata ipak pretjerao sa svojom reakcijom.

“Ne znam hoće li žrtva tužiti napadača, ali mislim da će, ako ih identifikujemo, biti kažnjeni”, rekla je jedna komšinica, prenosi Večernji list.