Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mlada na vjenčanju skinula haljinu i šokirala goste

mlada vjencanje

Stephanie Payne je na početku ceremonije vjenčanja, koje je održano u Houstonu, bila u blistavoj zlatnoj vjenčanici. No, kad je došlo vrijeme za twerkanje, osvanula je u potpuno drugačijem izdanju.

Presvukla se u vruće hlačice i crveno-crni top, na nogama je imala visoke čizme s potpeticama, a na lice stavila masku.

Na kraju “nastupa” napravila je salto prema natrag i trčeći cijelu izvedbu završila špagom

Zvanice na vjenčanju bili su oduševljeni ovim nastupom. Podivljali su od oduševljenja. A slično je reagirala i publika na internetu jer je snimka nastupa u kratkom roku postala viralna.

Payne je rekla kako je željela da nastup ostane iznenađenje jer je htjela da njezin suprug Justin i gosti uživaju u dobrom showu.

– Sjećam se reakcija gostiju kad sam krenula s nastupom. Svi su bili oduševljeni. Vidjela sam tamo i svojeg supruga. Htjela sam da i on bude zadivljen te da svi budu sretni – rekla je Payne.

No, bilo je i onih kojima se njen nastup nije svidio. Njima je Payne poručila da bi trebali biti otvoreniji prema novim stvarima i da bi trebali razmišljati ‘izvan kutije’.

– Zašto bih bila kao neko drugi? Gdje je akcija? Gdje je tu sreća? Gdje su tu party i slavlje? Zašto sve mora biti uštogljeno i u skladu s običajima? Želimo pravu zabavu – poručila je.

A twerkanje nije bio jedini netradicionalni moment na svadbi. Payne je tokom hodanja do oltara imala zlatnu vjenčanicu. Kasnije ju je zamijenila bijelom. A tek nakon toga, u sali gdje su se zabavljali, je priredila twerk show.

Payne, koja je s Justinom u vezi bila osam godina prije vjenčanja, rekla je kako su gostima na vjenčanju priredili mnoga iznenađenja.

– Mislim da nisu očekivali ništa od ovoga što se dogodilo – zaključila je simpatična mladenka.