Mrtvoj bivšoj djevojci od muža odsjekla kosu, grudi i nožni prst

sims333

Uvjerivši ljude da je ona šminkerica koja uljepšava mrtve ljude za bdijenja Amerikanka Shaynna Sims (27) je u aprilu 2015. doslovno izmasakrirala Tabathu Lynch (38), koja je bila bivša djevojka njenog muža.

Osim što joj je s džepnim nožićem odrezala kosu, otkinula nožni prst, odrezala joj je dojke, a onda i ukrala cipele?!

Tabathino lice bilo je izrezano, šminka razmazana a odsječena kosa bačena na pod, pišu američki mediji.

Ovakav šokantan potez ljubomorne žene šokirao je Ameriku. Shyyna Sims iz Tulse u saveznoj američkoj državi Oklahomi odmah je otkrivena i uhapšena. Dijelovi tijela koje je odrezala nikad nisu pronađeni.

Nakon dvije godine od stravičnog oskvrnjena žene, inače majke četvero maloljetne djece, Shaynna je osuđena na 16 godina zatvora.

Tokom suđenja njen advokat je želio prikazati kao jadnu, prezrenu ženu koja je bila toliko nesretna zbog tvrdnji da je Lynch imala vezu s njenim mužem s kojim tada stvari i nisu baš najbolje funkcionirale da joj se željela osvetiti i nakon što je ona umrla prirodnom smrću. No porota se nije sažalila.

– Shvatamo da osoba može biti ljubomorna, i da može biti ljuta i bijesna na nekoga. Možda je imala razloga biti i ljuta i ljubomorna, ali postoje granice, a ona je definitivno prešla granicu – kazala je Tanya Wilson, zamjenica glavnog advokata u Tulsi.

https://www.youtube.com/watch?v=wdfclp9sRlI