Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šibenik

Muškarac koji je skočio s mosta ima po život opasne povrede

sibenik

Podsjetimo, muškarac je u srijedu nešto iza 9 sati skočio sa Šibenskog mosta, a ubrzo su na teren pozvane policija i hitna pomoć te je prebačen u šibensku bolnicu

Muškarac koji je prije nekoliko dana skočio sa Šibenskog mosta teško je povrijeđen.

Radi se o 33-godišnjaku koji nije iz Šibenika, a iz bolnice su za Šibenski.hr potvrdili da je zadobio po život opasne povrede.

Dr. Ivo Blaće, šef šibenske kirurgije, kaže da je riječ o slomljenoj zdjelici, zbog čega je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja.

“Ako sve bude u redu i ne bude nikakvih komplikacija koje se kod ovakvih padova s velike visine ne mogu isključiti, tek tada bismo ga mogli prevesti na daljnje liječenje na Traumatologiju u Zagreb, gdje mu je, prema prvim informacijama, i prebivalište”, kazao je dr. Ivo Blaće.

Podsjetimo, muškarac je u srijedu nešto iza 9 sati skočio sa Šibenskog mosta, a ubrzo su na teren pozvane policija i hitna pomoć te je prebačen u šibensku bolnicu.

“Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihovog razgovora, ovaj jedan je išao pokazati prijatelju da može skočiti s mosta pa je drugi sve snimao mobitelom. Dok je skakao okrenuo se u zraku i pao na prsa, umjesto na noge, tako da mislim da se polomio”, ispričali su svjedoci događaja na Šibenskom mostu.