Taj ludi svijet

Muškarci otkrivaju: Kako je izgledala naša prva bračna noć?

08/09/2018

Svi mladenci imaju velika očekivanja od prve bračne noći. Donosimo vam iskrena priznanja o tome kako ona stvarno izgleda.

Nakon vjenčanja priznali smo si da imamo energije ili za seks ili za brojanje novca koji smo dobili. Odabrali smo novac, Ante 34 godine.

Puno smo popili i premalo pojeli pa smo se onesvijestili na krevetu čim su nam glave dotakle jastuk, Robert, 37 godina.

Moja supruga i ja bili smo u takvoj gužvi na svadbi da nismo stigli jesti. Konobari su nam sačuvali malo hrane. Kada smo se napokon dočepali svoje sobe, razmišljali smo samo o tome koliko smo gladni. Sjeli smo na krevet i navalili na hranu. Na kraju smo zadovoljno zaspali među ostacima na plahtama, Ivan, 27 godina.

Prvu bračnu noć namjeravali smo provesti u sobi unutar hotela u kojoj je bila svadba. Moja je supruga prva otišla u sobu, i ubrzo zaspala od umora, te nije čula zvonjavu mobitela. Zaboravila mi je dati rezervni ključ od sobe pa sam hotelskog djelatnika zamolio da me puste unutra. Našli smo je kako spava poluodjevena na stolici pokraj kreveta s čašom šampanjca u rukama, Branko, 44 godine.

Nakon vjenčanja napravili smo mali tulum u svojoj hotelskoj sobi za prijatelje i rođake. Pjevali smo karaoke do 5 ujutro, jeli čips i pili vino. To je bila najbolja noć u mom životu, Leon, 22 godine.

Bili smo toliko umorni nakon svadbe da smo zaspali u krevetu u odjeći. Nakon sat vremena sam se probudio s mučninom u želucu. Otrčao sam do WC-a, gdje sam povraćao još nekoliko sati, a moja supruga mi je držala hladan peškir na potiljku i tako još jednom pokazala da je ona prava, Tomislav, 31 godina.

Supruga je sjedila na podu ispred mene i gledala televiziju dok sam izvlačio pet hiljada špangica iz njezine kose. Nakon toga smo zaspali, Josip, 39 godina.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.