Taj ludi svijet

Požalio je

Na dan vjenčanja saznala da je zaručnik vara, osveta je boila “bolna”

18/11/2018

Kada je došla do oltara, njezin zaručnik nije ni slutio šta će se dogoditi

Za većinu mladenki, noć prije vjenčanja ispunjena je uzbuđenjem, nervozom i iščekivanjem velikog događaja. Takav je slučaj bio i kod Casey (*ime je promijenjeno), sve dok nije primila seriju šokantnih poruka s nepoznatog broja. Ne samo da su joj uništile vjenčanje, već su joj okrenule cijeli svijet naopako. Nevjerovatne stvari je nesretna djevojka ispričala za Whimn, ali i kako se osvetila nevjernom zaručniku.

Nazdravljajući šampanjcem sa svojim djeverušama nekoliko sati prije vjenčanja, na njezin je mobitel stigla poruka koja je zasjenila sve ostalo. Nepoznata osoba pitala je Casey: “Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?” Zatim su uslijedili snimci koje su jasno pokazale da je njezin dragi vodio škakljive razgovore s drugom ženom.

“Ovaj vikend. Ti i ja. Bit će vruće”, napisao je zaručnik Alex u jednoj od poruka. “Imaš je.eno nevjerovatno tijelo. Ludilo kako ga znaš koristiti. Kad bi barem moja cura imala upola takve vještine”, bila je sljedeća poruka.

Alex je nepoznatoj ženi priznao i da nikad prije nije osjetio toliku povezanost s nekim.

On ništa nije slutio

Kada je došla do oltara, njezin zaručnik nije ni slutio šta će se dogoditi. “Duboko sam udahnula i pred roditeljima i prijateljima ispričala istinu o Alexu”, kazala je Casey. Čitajući svaku riječ iz lascivnih poruka, djevojka je ponizila svog zaručnika pred svima koji su im bliski.

Alex je nakon toga izjurio iz crkve u pratnji svoga kuma, a Casey je održala i završnu riječ.

“Danas neće biti vjenčanja, ali ćemo umjesto toga proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i slušanje svoga srca čak i kad boli”, rekla je okupljenoj masi, a onda su partijali do ranih jutarnjih sati.

Komentari

Autor: Net.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.