Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na internetu ponudila besplatan seks, na vrata joj došlo 3.000 muškaraca

blogger2

Kineska blogerka Miss Ye (19) uhapšena je zbog prostitucije pošto je njena ponuda za besplatan seks izazvala stampedo i neviđenu gužvu u hotelu Hilton gdje je odsjela.

Ona je na društvenim mrežama ostavila poruku da se nalazi u sobi 6316, u hotelu Hilton u Haitang Bayu i da će sa svim muškarcima koji dođu imati seks bez novčane nadoknade. Uz to sa pratiocima je podielila video u kojem se vidi u bikiniju.

Ye nije ni slutila koliko će se muškaraca, svih godišta, odazvati na njen poziv. Prema nekim informacijama, preko 3000 ljudi se ubrzo pojavilo u hotelu očekivajući da blogerka ispuni obećanje. Kada je shvatila šta se dešava, Ye je na društvenim mrežama napisala da se šalila i zamolila ljude da više ne dijele njen poziv.

Osoblje hotela, suočeno sa nevjerovatnom gužvom, pozvalo je policiju. Za to vrijeme blogerka se nekako izvukla iz zgrade i pobjegla. Ipak, organi reda su je pronašli poslije nekoliko dana.

Ona je uhapšena pod optužnicom za prostituciju i uznemiravanje. Zbog svog “nestašluka” provela je 15 dana u zatvoru i platila kaznu u iznosu od 100 dolara.

https://www.youtube.com/watch?v=Jodx0YZuiJs