gradiška

Na izletištu pekli janje za vrijeme policijskog sata, okupilo ih se 11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška policajci su sinoć oko 20,30 sati na izletištu u mjestu Ćukale u Srpcu, zatekli 11 osoba kako peku janje na ražnju

Policijski službenici Policijske stanice Srbac zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji manjeg bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska kojom je zabranjeno kretanje lica s navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanja svim licima na javnim površinama u vremenu od 20 do pet časova, u protekla 24 sata sankcionisali su 11 građana, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška policajci su sinoć oko 20,30 sati na izletištu u mjestu Ćukale u Srpcu, zatekli 11 osoba kako peku janje na ražnju.

“Licima koja nisu poštovala Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o zabrani kretanja, izdati su prekršajni nalozi po članu 22. Zakona o javnom redu i miru”, navodi se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Gradiška apeluju na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim koronavirusom u RS-u.