Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na razuzdanoj zabavi uništili vilu vrijednu 20 miliona dolara

zabava hamptons

Amerikancima je Dan nezavisnosti ili Četvrti juli (Fourth of July) najdraži praznik. Svake godine obilježavaju ga velikim vatrometom, koncertima, piknicima, i, naravno, razuzdanim zabavama.

Brett Barna (31) unajmio je 20 miliona dolara vrijednu vilu u Hamptonsu za 5.000 dolara po danu kako bi proslavio najvažniji dan u američkoj istoriji. Organizirao je zabavu na kojoj se pojavilo oko 1.000 ljudi, a uzvanici su uživali u šampanjcu koji je tekao u potocima, ogromnom bazenu, zabavljali su ih kostimirani patuljci te reper Ace Hood.

#sprayathon #sprayathon2016

A video posted by Alyona Makhanko (@leshka.sky) on


No, Barnu sada prijeti milionska tužba, a razuzdana zabava već ga je koštala posla. Naime, hiljadu uzvanika poharalo je skupocjenu vilu i ostavilo krš i lom.

Vlasnik vile sada tuži Barna za milion dolara, ali advokati kažu kako ga trenutno ne mogu locirati. Jedan od Barnovih prijatelja izjavio je da je zadnji put vidio Bretta u vili kada je “ispijao šampanjac iz pištolja na vodu u društvu patuljaka”.


Vlasnik tvrdi kako je Barn unajmio vilu kako bi organizirao “dobrotvornu zabavu za 50 osoba”, ali zabava se pretvorila u Sodomu i Gomoru. U svojoj vili zatekao je oko 5.000 praznih boca, na desetke boca šampanjca u bazenu, korištene kondome i uništen namještaj.

Cijeli slučaj ubrzo je procurio u javnost, a zabava je za Bretta završila. Naime, glasnogovornik Moore Capital Management kompanije u kojoj je radio kao finansijski stručnjak dala je izjavu za javnost u kojoj navode kako “Barn više ne radi u kompaniji jer njegova lična prosudba nije u skladu s vrijednostima koje kompanija promovira”.

I'm just gonna leave this here. Good causes and great parties #sprayathon #puppiesandacehood #4th

A video posted by Kyle Marelli (@kylesmoochie) on