Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na violini svira melodije iz igrica i oglašavanje životinja (VIDEO)

sebastian

Sebastian Kulwanowski je 18-godišnjak iz Amsterdama, ali trenutno živi u Bruxellesu. Svira violinu i ima dosta specifičan način vježbanja.

Kulwanowski je, naime, prije sedam mjeseci pokrenuo YouTube kanal na kojem je prvo počeo objavljivati videe u kojima svira tematske melodije popularnih igara, poput GTA San Andreas, Minecrafta i Super Marija.

Sebastian, dakle, svira zasebne dijelove melodija iz igara te ih onda spaja, tako da na kraju imate melodiju koja detaljno prati igricu i sve radnje u njoj. Recimo, kad Super Mario skoči kako bi zgrabio novčić, Kulwanowski sve to lijepo poprati violinom. Doslovno ne propušta ni jedan dio, piše Telegram.

Ali, nedavno se počeo širiti i na druge fora zvukove, pa je tako prije četiri dana objavio video u kojem je odsvirao oglašavanje raznih životinja. Ozbiljno, da zatvorite oči mislili biste da je neko stvarno snimio kravu, galeba, magarca, muhu, slona…

“Počeo sam svirati violinu kad sam imao šest godina. Prije sam jako puno igrao igrice, ali sad sam više fokusiran na sviranje. Pa sam mislio da bi mogla biti dobra ideja kombinovati igranje i sviranje. A onda sam snimio melodiju Super Marija. Za prvi video trebalo mi je otprilike jedan dan”, rekao nam je Kulwanowski.

Ovaj video sa životinjama brzo je postao viralan i pogledan je više od 70 hiljada puta.