Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nadiji i Dani vještačke stražnjice donose hiljade dolara (FOTO)

Fotografije blizanki Nadie i Dane vladaju Instagramom

Nadia i Dana (30) su sestre blizanke. One su prije nekoliko godina odlučile povećati stražnjice i postati slavne na Instagramu. Ali, slava tu, naravno, nije bila u prvom planu. Bila je to zarada koja je danas veća nego što su ikada uopće mogle sanjati.

Sestre dnevno naprave oko 150 selfija i fotografija, ali to im se isplati. Djevojke su naime nedavno priznale da samo putem Instagrama zarade oko 30 hiljada američkih dolara mjesečno.

Argentinke koje žive na Floridi na Instagramu prati više od milion ljudi, a zbog svoje slave ne plaćaju ni plastične operacije – liječnici ih odrađuju besplatnu u zamjenu za promociju.

Opseg njihovih stražnjica nakon posljednje se opera

cije povećao iznad metra i sada iznosi točno 102 cm. No, Nadia i Dana ne misle stati na tome. Osim što planiraju ojačati svoj ‘brand’, nešto slično prema svemu sudeći očekuje i njihove stražnjice.

– Mi smo tašte žene i toga smo svjesne. Što više operacija napraviš, to ih više i želiš, kaže Nadia, prenosi Daily Mail.

– Na početku sam se oko svega toga osjećala pomalo loše. Mi smo za muškarce isključivo seksualni objekti. No, onda sam sagledala stvari s druge strane – da muškarci nisu takvi, ja sad ne bi imala posao i ne bi mogla toliko zarađivati, zaključila je.