Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Najružniji čovjek u Ugandi postao otac po osmi put (VIDEO)

24/06/2015

Muškarac kojeg su u Ugandi proglasili najružnijim čovjekom postao je otac po osmi put. On se ženio već dva puta. Sa prvom ženom ima dvoje djece, a sa drugom je sada dobio šesto.

Godfrey Baguma (47), poznat i kao Sebabi, što znači “Najružniji od svih”, pati od rijetkog medicinskog stanja zbog kog izgleda tako kako izgleda, ali to ga ne sprečava da živi normalnim životom.

On se oženio drugom ženom, Kate Namanda (30) 2013. godine. Njih dvoje već imaju petoro djece, dok on iz prethodnog braka ima još dvoje. Sada je Kate dobio i šeto dijete.

Bivši ženu je uhvatio u prevari i odlučio je da okonča njihov brak.

– Sviđao sam joj se samo zbog novca, a ljudi su joj stalno pričali da ona može bolje, pa je počela da se viđa sa drugim muškarcem – rekao je on.

Sebabi je onda preko svoje tetke upoznao Kate, koja je u to vrijeme imala 18 godina.

– Bio sam sa njom četiri godine prije nego što su njeni saznali gdje je. Nisam želio da me vide prije nego što dobijemo dijete, jer bi joj sigurno rekli da me ostavi. Ostavila me je u šestom mjesecu trudnoće, ali poslije dva mjeseca mi se vratila. Rekao sam joj da nisam sam birao kako ću izgledati i da može da ode ako se osjeća kao da sam joj teret – kaže on.

Ali ona je odlučila da ostane sa njim i 2013. su se venčali. Gosti na venčanju morali su da plate 4000 ugandskih šilinga (oko 1 evro) da bi prisustvovali ceremoniji i videli ženu koja se udala za Sebabija.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.