Najzgodniji liječnik na svijetu ima ponudu za sve vas

doktor

Zgodan, živi u New Yorku, liječnik, slobodan. Što se još može poželjeti?

Na Instagramu ga prati više od milion ljudi. A sada je samoga sebe ponudio na humanitarnoj aukciji koju je organizirao portal za pronalaženje partnera Coffee Meets Bagel.

Dr. Mikhail Varshavski, ili na Instagramu samo Dr. Mike, specijalist je porodične medicine u Overlook Medical Centru u New Jerseyu, a uz to i poduzetnik i filantrop.

Ovaj 26-godišnjak koji izgleda poput modela, postao je poznat nakon što ga je prošle godine People Magazine proglasio “Najseksipilnijim liječnikom na svijetu”. Ne treba ni naglašavati da su njegovi Instagram, Facebook i Twitter profili postali nakon toga silno popularni i preplavljeni lajkovima, komentarima i porukama.

Sada Dr. Mike želi svoju Internet slavu iskoristiti u humanitarne svrhe tako što je ponudio sebe na aukciji. Osim izlaska s naočitim liječnikom, u igri je put u New York, odsjedanja u hotelu s četiri zvjezdice i večera u restoranu s Michelinovom zvjezdicom.

Sve donacije idu humanitarnoj organizaciji The Limitless Tomorrow Foundation koju je osnovao sam Varshavski i koja pomaže mladima slabijeg imovinskog statusa da upiši i završe željeni fakultet.