bespotrebno pozdravljanje

Nakon Fahrudina Solaka, novi gaf Mirze Čelika

SnapShot(4)

Predsjedavajući Skupštine KS, nedavno je zapalio društvene mreže sa onom latinskom “franko de jure”, a jutros je ponovo “briljirao”

Abdulah Skaka, sarajevski gradonačelnik, iz dana u dan dobija sve jaču konkurenciju kada su gafovi u javnim istupima u pitanju.

Nakon što mu je “ozbiljno zaprijetio” načelnik Federalne uprave Civilne zaštite Fahrudin Solak, sa svojom izjavom kako mu jer drago što su penzioneri “izašli iz izolacije po nepotrebne lijekove”, u igru se vraća još jedna Skakin stranački kolega.

Solak "briljira", Skaka dobio konkurenciju…

Objavljuje Fokus.baPonedjeljak, 6. travnja 2020.

Mirza Čelik, predsjedavajući Skupštine KS, nedavno je zapalio društvene mreže sa onom latinskom “franko de jure”, a jutros je ponovo “briljirao”. Ovaj put bez ikakve potrebe, pokazavši prilično neiskustvo prilikom javnog nastupa na televiziji.

Čelik je gostujući na TV SA na kraju razgovora upitan od strane voditeljica da uputi poruku za kraj građanima. To je korektno uradio, ali je nakon pozdrava voditeljice, umjesto jednostavnog i uobičajenog “hvala vama na pozivu”, još jednom samoinicijativno krenuo u pozdravljanje i upozoravanje građana, u kojem je izrazio nadu da će pandemija korona virusa “završiti sutra, a ne danas”!

Pogledajte…