Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Glumac Jurij Toločko

Nakon osam mjeseci “veze” zaprosio seks lutku

jurij

Prije zaruka joj je platio i plastičnu operaciju kako ne bi bila opterećena sa svojim ‘manama”

Glumac i bodybuilder Jurij Toločko nedavno je zaprosio djevojku Margo na prilično tradicionalan način – poklonio joj je buket ruža i spustio se na jedno koljeno usred romantične večere dok je saksofonist svirao najdražu im pjesmu, a sretna je vijest objavljena na Instagram profilu od Margo, inače seks-lutke u prirodnoj veličini.

Post je popraćen opisom u kojem Toločko – koji profil od Margo ‘drži na životu’ – opisuje što je po njemu idealan odnos između muškarca i žene i obraća se pripadnicama nježnijeg spola:

– Ako ovo čitate, otiđite do svog muškarca i razveselite ga, zbog svih patnji koje su mu žene prije vas donijele … Češkajte mu leđa, dajte kompliment o mami, recite da ima velik … um – piše Jurij koji je svojoj Margo nakon zaruka organizirao i djevojačku zabavu u krugu prijateljica, a prije zaruka joj je platio i plastičnu operaciju kako ne bi bila opterećena sa svojim ‘manama’


Počela je razvijati komplekse – objasnio je nedavno Jurij koji kaže da je, nakon što je on na Instagramu objavio njene fotke, Margo uz pohvale dobila i brojne kritike zbog čega je postala iskompleksirana, pa je par zajedno donio odluku da ona napravi neke preinake.

I premda ne otkriva što je Margo prije nedostajalo i što je ‘poboljšala, bodybuilder kaže kako je od tada njegova zaručnica drugačija.

– U početku je bilo teško prihvatiti promjenu, ali kasnije sam se naviknuo jer je ona sad sretnija – kaže on

Jurij i Margo su u vezi osam mjeseci, otkad ju je on, kako kaže, u jednom kafiću ‘spasio’ od drugog muškarca s manje čestitim namjerama. A koliko god nekima možda njihova ljubav djelovala neobično, mnogo je parova kao što su Margo i Jurij.

Zadnjih nekoliko godina tako više nije toliko šokantno da se muškarac zaljubi u svoju plastičnu seks lutku i s njom ‘započne vezu’, a najviše se takvih veza rađa u Japanu (gdje je i tehnologija napredna pa u zadnje vrijeme lutke zamjenjuju još realističniji roboti). Jedan je španjolski inženjer čak napravio lutku ‘obiteljskog’ modela po imenu Samantha.