Napravila skandal na sahrani: Ku***, uzela si mi muža

sahrana-kovceg

Skandal izazvala je Tatjana (43) iz okolice Križevaca na sahrani svojeg bivšeg muža koji je počinio samoubistvo, piše Podravski.hr.

Zbog verbalnog i fizičkog napada na bivšu šogoricu Ankicu, suprugu pokojnikovog brata, ovih je dana na Prekršajnom sudu proglašena krivom i mora platiti 100 eura kazne.

“Ku***, ku***etino! Uzela si mi muža!” vikala je, prema presudi, na bivšu šogoricu koja je na sprovod lani u septembru došla sa suprugom i djecom, a potom ju je i udarila.

Zbog snažnog udarca rukom u desno rame Ankica je morala zatražiti liječničku pomoć u hitnom bolničkom odjelu u Koprivnici. Tamo su joj ustanovili natučenje vratne kičme i desnog ramena.

No, to nije bilo jedino što je ratoborna Tatjana, očito ne mareći za sahranu, tog dana učinila. Nakon što je pokojnikov lijes spušten u grob, a svećenik prisutne pozvao da mogu baciti grumen ako žele, svjedoci pričaju kako je Tatjana uzela oveći grumen zemlje i njome pogodila Ankicinu majku.

“Vidio sam to svojim očima. Djeca su mi počela plakati pa sam ih morao odvesti u stranu da ne gledaju tu strahotu. Svašta je izgovorila mojoj supruzi”, svjedočio je na ročištu Ankicin suprug.

Ankica je naglasila kako ona i njena porodica s Tatjanom i njenima već dugo nisu u dobrim odnosima. No godinama se nisu vidjeli jer Tatjana živi i radi u Njemačkoj.

“Kad je počela sahrana, najprije me je napala Tatjanina majka tvrdeći da sam baš ja kriva za pokojnikovu smrt. Onda me je, dok je svećenik molio za dušu pokojnika, Tatjana počela vrijeđati govoreći mi da sam ku*** i da sam joj uzela muža. Kad je pogreb završio, odjednom me snažno udarila u desno rame pa sam morala u bolnicu”, ispričala je Ankica.

Optužena Tatjana nije se pojavila na Prekršajnom sudu pa je ročište održano bez nje.