Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Naredba” s najvišeg nivoa: Ruskinje, slobodno se seksajte s turistima

riskinje

Vladimir Putin poručio je Ruskinjama da se ne moraju suzdržavati od seksa s turistima koji dolaze na Svjetsko prvenstvo.

Njegova izjava stigla je kao odgovor na izjave Tamare Pletnjove koja strahuje da bi ruske žene mogle spavati s turistima i ostati trudne.

70-godišnja komunistkinja boji se kako bi Ruskinje mogle na kraju završiti same odgajajući djecu miješane rase, misleći pritom na ponavljanje ”djece Olimpijskih igara”. Termin je to koji se koristio nakon Olimpijskih igara u Moskvi 1980. godine kako bi se opisala djeca koja su začeta za vrijeme internacionalnog sportskog događanja, a koja nisu bila bijela.

S Tamarinim strahom ne slaže se ruski predsjednik te je putem svojeg glasnogovornika poručio što misli o takvim izjavama, prenosi Unilad.

”Ruskinje mogu odlučivati same za sebe. To su najbolje žene na svijetu”, rekao je predsjednikov glasnogovornik Dmitry Peskov, a poruku za Tamaru imao je i premijer Aleksander Rolbinov.

”Srce bira ono što želi i ljubavi će sigurno biti. A što se tiče internacionalnih brakova, u takvim obiteljima rađat će se predivna djeca”, poručio je Robinov.