Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

škola u crnoj gori

Nastavnicu molili za dvojku, njen odgovor je brutalan: “Vi ste debili klasični” (VIDEO)

nastavnica

Na snimku se vidi profesorica koja je negodovala što se učenici nisu dovoljno posvetili savladavanju gradiva, te da očekuju da im se pokloni dvojka

Riječi nastavnice naišle su na veliku podršku na društvenim mrežama, ali i na salve kritike nastavnica u jednoj srednjoj školi u Crnoj Gori postala je senzacija na društvenim mrežama. Naime, na Facebook stranici “Podgorički vremeplov” objavljen je snimak koji je napravio jedan od đaka.

Na snimku se vidi profesorica koja je negodovala što se učenici nisu dovoljno posvetili savladavanju gradiva, te da očekuju da im se pokloni dvojka.

– Znaš kada nešto ponavljaš šablonski… i vi izgubljeni… Nema crnje generacije od vas, vi ste debili klasični. Da moram da vam poklanjam dvojke za ništa – kazala je nastavnica na video snimku.

Sudeći po komentarima korisnika, riječ je nastavnici u Ekonomskoj školi u Podgorici. Njen “govor” naišao je na podršku ljudi.

– Žena koja mi je ostala u izuzetno lijepom sjećanju. Neka se stidi taj koji je ovo snimao, pogotovo što je to uradio kod nje koja je prema svima korektna, a s druge strane neposredna i sve sto kaže je u nekom šaljivom tonu i više iskarikirano, bez zle namjere. Mi smo od nje dobijali čak razne nadimke, ali ona je za nas ostala “carica” – prokomentarisala je jedna djevojka.

– Najveća svih vremena profesorka i najvoljenija od strane đaka i veliki čovjek! – tvrdi jedan od korisnika na Facebook.

S druge strane, neki nisu odobravali ponašanje ove prosvjetne radnice.

– Jadan li je ovaj prosvjetni radnik! Pa njen posao je da ih zainteresuje i nauči! Nisu djeca kriva već profesori i zastarjeli školski sistem! Djeca kao djeca iskorištavaju nezainteresovanost i apatiju države, nastavnika i roditelja! – stoji u komentaru jedne žene.

– Prosvjetni radnik – uličarsko ponašanje. I šta ćemo od djece da očekujemo, kako da se ponašaju.. Da je bolja, đaci bi učili – navela je jedna rezignirana građanka.