Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predsjednik srbije

“Nekad se iskradem svom osiguranju”: Vučić otkrio što radi u “slobodno vrijeme”

vucic yt

Govorio je o svojoj energiji, spremnosti da se žrtvuje, a ono malo slobodno vremena, kako kaže, koristi kako bi pobjegao od svog osiguranja i obilazio radove po Beogradu

Nakon što je jučer, u izjavi medijima sa Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu, Aleksandar Vučić komentarisao ukrajinsku krizu i njene posljedice za Srbiju, predsjednik Srbije izdvojio je i vrijeme kako bi opisao što voli raditi u slobodno vrijeme i koliko je umoran, javlja Nova.rs.

Nakon priče o pritiscima koje trpe Srbija i on osobno, nestašici šećera, Putinu i ekonomiji (“Zamislite da nismo izgradili plinovod. Jedino da uzmete uže i objesite se”, rekao je, između ostalog Vučić, op.a.), Aleksandar Vučić je prešao na svoju omiljenu temu, a to je marljivost i rad – Aleksandra Vučića.

Govorio je o svojoj energiji, spremnosti da se žrtvuje, a ono malo slobodno vremena, kako kaže, koristi kako bi pobjegao od svog osiguranja i obilazio radove po Beogradu.

“Kad imate želju… Nekad se iskradem mojim čuvarima i sam vozim automobil da bih vidio što to još trebamo ispraviti. Ne mogu, onako sa zadnjeg sjedala, nisam dovoljno ni opušten… To radim da bih vidio i ukazao ljudima na nešto”, rekao je predsjednik Srbije, a potom prešao na priču o snovima.

“Onda shvatite da ponekad ne dijelite sasvim iste snove. Ali ne možete ljudima ni nametati i to nije fer s moje strane. Ako se neko umorio, ja sam se pomalo umorio, ali ne smijem sebi dozvoliti da se taj umor vidi po rezultatima”, rekao je Vučić.