Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nestalu kćerku koju su tražili 10 godina pronašli u internet klubu

internet klub

Nestanak Xiaoyun (24) bila je misterija dugi niz godina, ali ova priča ima sretan kraj – ona je pronađena nakon 10 godina.

Naime, prošle sedmice policija je primila poziv iz jednog kafea u provinciji Zeđang u Kini, gdje je pronađena kako spava jedna 24-godišnja djevojka, za koju se ispostavilo se da je prijavljen njen nestanak prije deceniju.

Djevojka je odvedena u lokalnu stanicu na ispitivanje jer se pokazalo da joj je lična karta bila lažna, a na kraju se ispostavilo da je ona pobjegla od kuće sa 14 godina. Xiaoyun je pobjegla od kuće poslije svađe sa majkom zbog bježanja iz škole, prenosi Daily Mail.

Xiaoyun tvrdi da je provela posljednjih deset godina jedući, spavajući i igrajući online igrice u Internet kafeima u raznim gradovima. Kako nije mogla da nađe posao, preživljavala je od milostinje radnika lokala i mušterija.

Nakon početnog otpora, Xiaoyun je pristala da se sastane sa svojim roditeljima, koji nisu promijenili svoj broj telefona u nadi da ona može nazvati.

“Tvrdoglava sam osoba i imam prgavu narav, pa sam je često grdila. Ali, prošlo je 10 godina i ona je sada odrasla osoba. Nikad je više neću grditi”, rekla je njena majka za Qianjing Evening News.