Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nije joj kupio cvijeće za 8. mart, uslijedila je monstruozna kazna

marinela1222

Jedna Rumunka bila je toliko razočarana što joj muž nije kupio cvijeće za Dan žena, i uz to joj nije pomogao u kućanskim poslovima, da mu je bukvalni iščupala testis.

Ionel Popa prevezen je hitno u bolnicu u selu Dragomiresti sa otvorenim ranama na testisima, koje su nastale kada ga je žena rukom uhvatila i jako povukla, kako bi ga kaznila. Marinela Benea je kasnije izjavila da joj nije bio cilj da ga ozbiljno povrijedi, te da očigledno nije svjesna sopstvene snage – ali da svakako zaslužuje to što mu se desilo.

– Muškarac je imao ozbiljne otvorene rane na testisima. Rekao nam je da ga je žena napala jer joj nije donio cvijeće za Dan žena – rekla je bolničarka Aurora Popa.

Ionelu je lijevi testis u potpunosti visio izvan skrotuma, i hitno je podvrgnut operaciji kako bi se sanirala šteta. Žena, u međuvremenu, kaže da joj je jednostavno bilo dosta ignorisanja od strane muža i da joj je prekipjelo.

– Umjesto da mu daju platu na poslu, dali su mu flašu vina i tog dana je došao pijan kući. Totalno se promijeni kad se napije. Cijele noći me je tjerao da ne gasim vatru jer mu je bilo hladno, a ja sam ga slušala jer nisam željela da se svađamo. Ujutru sam ga probudila i rekla mu da ide na posao, ili bar da mi pomogne po kući, a on je krenuo da se dere kako ja ne mogu da mu naređujem – priča Marinela, te dodaje:

– Rekla sam mu da je bijedan čovjek i uhvatila ga za testise. Nisam ja kriva što se on odmakao, i tako je došlo do povrede. Ja sam mislila da mogu da mu stavim led na ranu i da će to da popravi stvari, ali on je instistirao da zovemo hitnu pomoć. Bio je baš iznerviran.

Par je u braku 15 godina i imaju zajedno 15-godišnjeg sina. Ionel je u bolnici, gdje se oporavlja u stabilnom stanju, a policija istražuje napad.