Split

Nokaut štakom: Brutalna tuča zbog računa za taksi (VIDEO)

tuca

Nakon obračuna su trojica stranih državljana završila u bolnici, objavili su iz splitske policije. Dvojica su lakše ozlijeđena, a jedan je odbio pomoć liječnika

Na Facebook stranici Dnevna doza splitskog nereda u nedjelju je objavljen video masovne tučnjave iznad splitskih Bačvica, a može se vidjeti i kako je obračun kulminirao kad je jedan od sudionika tučnjave štakom nokautirao drugog.

Kako javlja 24sata.hr, radi se o tučnjavi do koje je došlo u petak oko 4.45 sati u Ulici Prilaz braće Kaliterna i Preradovićevo šetalište, o čemu su hrvatski mediji izvijestili još u petak.

Nakon obračuna su trojica stranih državljana završila u bolnici, objavili su iz splitske policije. Dvojica su lakše ozlijeđena, a jedan je odbio pomoć liječnika.

Dalmacija danas je pisala kako je u tučnjavi sudjelovao taksist s kojim su se stranci posvađali oko računa. Slobodna Dalmacija navodi nakon tučnjave kako je policija privela četvoricu na kriminalističku obradu, dok se za petim čovjekom koji je sudjelovao u tučnjavi tragalo.